Wie ben ik?

Een van de mooiste aspecten van vormgeven vind ik verhalen omzetten in beelden en de vertaalslag maken van inhoud naar vorm. Dit doe ik door de juiste vragen te stellen, goed te luisteren en te kijken. Vormgeven is voor mij altijd een samenspel met de klant of opdrachtgever.

Elke dag bruis ik van de ideeën en zie ik overal mogelijkheden. Vanuit meerdere invalshoeken geef ik het creatieve proces de ruimte. In de uitwerking houd ik rekening met de praktijk, dat resulteert in pragmatische oplossingen.

Verder ben ik nieuwsgierig, leergierig en heb ik een brede blik op het leven en vormgeving. Daardoor zijn mijn ontwerpen goed doordacht en kan ik mijn werk altijd doeltreffend onderbouwen.

Mijn kwaliteiten liggen met name bij het ontwikkelen en vormgeven van huisstijlen, het opmaken van drukwerk, het uitwerken van schematics en het vormgeven en bouwen van websites.

Ik werk zelfstandig vanuit mijn kantoor, daarnaast werk ik ook graag in teamverband op locatie. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Profiel

  • Vormgeving met visie
  • Brede blik en interesse
  • Vertalen van inhoud naar vorm
  • Plezier in gezamenlijk creëren, zelfstandig in uitvoering
  • Enthousiast en leergierig
  • Open vizier
  • Zorgvuldig en analytisch.

Geïnspireerd geraakt?

Ik denk graag met je mee en help je bij het verkennen van de verschillende mogelijkheden.