WooCommerce webshop voor My Vegan World

WooCommerce website voor My Vegan World

My Vegan World, een webshop voor Vegan tassen, sneakers en accessoires kwam bij mij voor een logo / huisstijl voor hun nieuw te bouwen merk. Na het invullen van het User Centered Design Canvas kwamen we er op uit dat vegan niet vaak genoeg werd geassocieerd met stijl en luxe. Terwijl dat wel degelijk mogelijk is. De stijl moest dus luxe, maar maar ook vegan uitstralen. Zo kwamen we uit op een script letter en een getekend hart. Luxe, maar toch persoonlijk. Stijl maar toch met natuurlijke materialen. Samen met Laurens, een WooCommerce webshop en website gebouwd, technisch geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

WordPress website Orange Team

Voor Orange Team heb ik een ontwerp gemaakt voor de website op basis van het logo, vandaar uit de verschillende onderdelen in een eigen, onderscheidende stijl vormgegeven en deze uitgevoerd in WordPress met een op maat gemaakte template en een content type voor Opdrachten en Consultants. Voor de diensten Interim, Consultancy en Werving & Selectie heb ik iconen op maat gemaakt. Het opdrachten gedeelte Heeft een handige zoekfunctie en de opdrachten zijn door de consultants zelf te plaatsen en te koppelen aan hun eigen profiel met contactgegevens. Solliciteren kan vervolgens via een formulier, waardoor de gegevens direct digitaal opgeslagen kunnen worden.

Logo en website voor DAP Coaching

Logo en website voor DAP coaching op verschillende schermen

DAP coaching, de haptonomie praktijk van Dominique Peters is gevestigd in Apeldoorn en Haarlem en ik mocht een logo ontwerpen en de website bouwen. De website is responsive en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ik heb ook de aanmeldingen voor Google Mijn bedrijf gedaan en de bedrijfspagina’s ingericht.

Nieuw logo en WordPress website voor deponeerjemerk.nl

Deponeerjemerk.nl is onderdeel van Advocatenkantoor Steenhuis; een kantoor dat zich heeft gespecialiseerd in merkenrecht, auteursrecht en entertainmentrecht. Deponeerjemerk is een no-nonsense merkenbureau, ze zijn snel, duidelijk en praktisch in hun adviezen en dat wilden ze ook uitstralen in de nieuwe huisstijl en met de website.

Zo kan je laagdrempelig een 1e gratis advies aanvragen en met de gratis Merkchecker kan je zelf al snel zien wat het kost om je merk(en) te laten deponeren. De site moest een frisse, moderne en betrouwbare look en feel hebben. In samenwerking met Solid Bricks hebben we pagina voor pagina geoptimaliseerd voor de zoekmachines door het toevoegen van waardevolle content zoals video, interactiviteit en inhoudelijke artikelen. Bij deze artikelen heb ik illustraties gemaakt die aansluiten op de content.

WordPress website YogaTrainer

Een nieuwe, twee-talige WordPress website voor YogaTrainer die de waarden reflecteert. Tikkie brutaal, durven, sprankelend, toegankelijk. Na een inventarisatie van de gebruikerswensen heb ik een nieuwe sitemap gemaakt die snel en makkelijk navigeren mogelijk maakt en de belangrijkste taken van de gebruiker binnen handbereik brengt. Op basis van de sitemap, gebruikersbehoeften en huisstijl heb ik diverse schetsen gemaakt vanuit 3 verschillende invalshoeken. Stoer, speels en strak. Door het gebruik van verschillende lettertypen, schrijf- en beeldstijlen zijn we zo tot een slogan gekomen: Dare to Yoga.

Maatwerk

De gekozen stijl heb ik vervolgens omgezet in een WordPress thema en door middel van verschillende content typen (workshops, leraren, yogastijlen) is het mogelijk om zelf gemakkelijk events aan te maken en te koppelen aan leraren en yogastijlen en de aanmelding te linken naar het gebruikte back-end administratiesysteem. De workshops zijn te filteren op het soort workshop om zo makkelijk een overzicht te krijgen van welke categorie je een workshop wilt volgen

Search Engine Optimization

De website is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Bij de workshops heb ik schema.org markeringen mee geprogrammeerd zodat deze in de zoekresultaten bij Google zichtbaar worden.

WordPress website voor Podotherapie Bakel en Venray

Wordpress website podotherapie Bakel en Venray

Het is de passie van Podotherapie Bakel en Venray om mensen weer klachtenvrij te kunnen laten lopen en bewegen. Bij Podotherapie Bakel en Venray doen ze hun werk vanuit de overtuiging dat podotherapie meer is dan alleen de voeten. Ze geloven in een persoonlijke en directe aanpak. Daarom duidelijke teksten en de mogelijkheid om direct een afspraak in te plannen of terug gebeld te worden en het team is goed zichtbaar op de homepagina zodat je ziet door wie je behandeld gaat worden.

Omdat veel mensen zicht via internet informeren over de aandoening die ze hebben is de aandoening ingericht per lichaamsdeel. Zo kan je makkelijk je klachten filteren en zien wat per aandoening de aangeraden behandelmethoden zijn.

Huisstijl en website voor CareSpace

Hoe geef je zorg vanuit compassie en veerkracht – zonder dat je zelf overbelast raakt? CareSpace biedt hulpbronnen die ondersteunen, inspireren en de expertise van ondersteuners vergroten. De opdracht was vooral om het niet te spiritueel te maken, maar vooral practisch en helder. Voor professionals in de zorgwereld maar ook voor de mantelzorgers. Het beeldmerk van het logo komt voort uit de cirkelvormige opstelling die Annie en Lieke gebruiken bij hun workshops en verbeeldt de cirkel van leven en sterven.

WordPress website

De opdracht was om een website te bouwen die goed (zelf) bij te houden is. Alle diensten moesten een duidelijke plek krijgen en ook de trainingen en workshops moesten makkelijk zelf te plaatsen zijn, inclusief een makkelijk aanmeldproces. Door het maken van een eigen ‘Agenda content-type’ is dit nu goed zelf te doen.